MyBB Codes
Для всіх, які захоплюється кулінарією, та не хоче мати справу з хаос серед кухні вдома! - Printable Version

+- MyBB Codes (http://www.mybbcodes.com)
+-- Forum: Mods Database (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Premium Mods (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Thread: Для всіх, які захоплюється кулінарією, та не хоче мати справу з хаос серед кухні вдома! (/showthread.php?tid=16562)

Для всіх, які захоплюється кулінарією, та не хоче мати справу з хаос серед кухні вдома! - Lenorabek - 03-01-2026 02:23 PM

Вибачте, але я мушу розказати історією, яка виникла зі мною того самого тижня, і це було.... Дочка захотіла, аби як мама спекла один особливе з нагоди день народження. Я, як завжди, навіть не задумуючись, розпочала вишукувати рецепт у мережі і... о боже!. Витратила цілісних 1.5 години свого життя, блукаючи з блогу у бік черговий кулінарний портал! Деякі ідеї здавалися надто для професіоналів, інші - з недоступними інгредієнтами, ще кілька - із тоннами відволікаючих елементів. Але раптом я вспомнила щодо цей дивовижний портал і просто за п’ять хвилинок знайшла свою панацею - прекрасний рішення! Ця знахідка став настільки простим, що навіть навіть юна 12-річна доця здолала молодій допомогти. І що ви думаєте? наш тандем зробили дивовижний торт, і він виявився ідеальним прикрасою святкового столу. Тепер усі мої вже заздрісні сусідки питають: "Яким чином ви вишукала такий собі неймовірно класний рецепт?"
Сайт рецептів babulkin.top