MyBB Codes
Для, хто зазвичай обожнює експериментами на кухні, та злиться через розкидані речі серед процесі! - Printable Version

+- MyBB Codes (http://www.mybbcodes.com)
+-- Forum: Mods Database (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Premium Mods (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Thread: Для, хто зазвичай обожнює експериментами на кухні, та злиться через розкидані речі серед процесі! (/showthread.php?tid=16842)

Для, хто зазвичай обожнює експериментами на кухні, та злиться через розкидані речі серед процесі! - Jaynegoado - Yesterday 02:24 PM

Вибачте, але я мушу відкрити вам смішною ситуацією, що сталася з мене того самого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка попросила, аби ваша покірна слуга зробила один унікальне на її ДР. Я, звичайно, кинулася вишукувати рецепт серед Google і... о боже!. Промучилася цілих нервущих 1.5 години, блукаючи із сайту у бік черговий кулінарний портал! Одні ідеї здавалися надто складні, декілька - зі справжніми дивними продуктами, треті - з тоннами реклами. А раптом раптово я мені спало на думку щодо сей чудовий портал та всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилинок відкрила - той самий рішення! Рецепт був так покроковим, що навіть моя дванадцятирічна донька спромоглася молодій стати справжнім підручним. І що ви думаєте? ми приготували дивовижний десерт, і він став справжнім прикрасою вечора. Вже сьогодні кожна мої найкращі сусідки питають: "Де ви знайшла цей диво такий просто бомбезний рішення?"
Сайт