Welcome Guest[216.73.216.158], connected from El Monte, California 

|
Народе, хто розбирається у постільній білизні? Знайшов цікавий ресурс
|
|
|
|||
|
|||
|
Народе, хто розбирається у постільній білизні? Знайшов цікавий ресурс
Народ, привіт! Думаю розповісти про знахідкою, можливо кому буде корисно. Останнім часом прямо біда помітив, що сплю гірше, кручусь до ранку, а вранці відчуваю себе, наче й не спав. Думав на роботу, на дощі, а дружина каже: "Треба поміняти білизну на нормальну, а не цю синтетику із базару". І отут я поліз в мережу.
Якщо чесно, вважав, що вибір постільної білизни - це лише "подобається колір чи ні". Аж ні, ціла наука. Тут тобі бязь, ранфорс, і сатин... А я в таких словах не розбирався, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com. Народ, це просто джерело корисної інфи! Реально провів майже годину. Там все як в довіднику: по поличках описані всі типи тканин, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону. Навіть є порівняння з порівнянням щільності тканини та того ж, скільки там прань витримує той чи інший матеріал. Дуже допомогло мені усвідомити, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500. Кілька відкриттів для себе зрозумів: - Виявляється, що, наші та європейські розміри суттєво різняться, і перед замовленням варто озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не просто вірити ярлику «сімейний». - Хто б міг подумати, що фланель влітку — це пекло, а якісний сатин дійсно дихає, тому що в нього плетіння ниток специфічна. - Там розписано, як прати, щоб принт не зліз після кількох прань. Це прям в точку для всіх, у кого пральна машинка працює без відпочинку. В результаті вирішив замовити на пробу сатиновий комплект від вітчизняного бренду (підтримав своїх). Наразі все добре — спимо як немовля, білизна приємна до тіла, не ковзає й не іскрить. Тому, якщо ви, як і я, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не та річ, в яку треба заглиблюватись, дуже рекомендую почитати статейку на цьому ресурсі. Справді економить час на вибір та вберігає від придбання неякісної речі. Усім здорового відпочинку! |
|||
|
1 member(s) viewed this thread in the last 0 days :
|
| BilizClesy |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
WWWHostingServer.com
|
|
||||||